فهرست مطالب
5 نفر امتیاز داده اند (3.6 / 5) برای شروع هر کسب و کاری، داشتن یک برنامه ریزی منظم و دقیق (طرح کسب و کار یا بیزینس پلن) ضروری است. چه کسب وکار اینترنتی راه بیندازید و چه یک فروشگاه فیزیکی، داشتن یک برنامه ریزی خوب برای موفقیت شما حیاتی است. این برنامه ریزی در واقع نقش یک نقشه راه را دارد که در آن اهداف، استراتژیها و موانع احتمالی کسب و کار شما مشخص شده است. برنامه ریزی به شما کمک می کند تا سازماندهی شده عمل کنید و همچنین دیدگاه روشنی از کسب و کارتان را به سرمایه گذاران و سهامداران بالقوه ارائه دهید.
به برنامه ریزی تجاری به عنوان یک نقشه ساختمانی نگاه کنید که شما را به سمت ایجاد یک کسب و کار سودآور و پایدار هدایت می کند. اگر جدی هستید که کسب و کاری را راه اندازی کنید، وقت بگذارید و یک برنامه ریزی تجاری خوب و دقیق تهیه کنید.
در این مقاله از همیار آکادمی، 8 گام اصلی برای تدوین طرح کسب و کار به همراه مثالهایی کاربردی شرح داده شده است تا راهنمایی جامع و مفیدی در اختیار شما قرار گیرد. با استفاده از این ساختار منسجم و استاندارد، میتوانید طرحی اثربخش برای کسبوکارتان تدوین کن.. ... ادامه مطلب
فهرست مطالب
1 نفر امتیاز داده اند (5 / 5) تصور کنید صفحهای را در وب باز میکنید که فهرستی از مواد اولیه ای مانند گوجهفرنگی، کاهو، کلم و خیار را به شما نشان میدهد که در کنار هر کدام مقدار مورد نیاز هم نوشته شده است. به سرعت با دیدن این لیست، ذهن شما به سمت یک دستور پخت سالاد میرود. حالا دنیای آشپزی را با دنیای سازمان جایگزین کنید!
همانطور که در دستور پخت، هر ماده اولیه نقشی خاص در خلق طعم نهایی سالاد دارد، در چارت سازمانی نیز هر جایگاه شغلی، وظیفهای منحصر به فرد برای پیشبرد اهداف سازمان بر عهده دارد. درست مانند گامهای دستور پخت که باید به ترتیب انجام شوند، در نمودار سازمانی نیز روابط و سلسله مراتب مشخص شده است تا هر کس بداند در چه مرحلهای از فرآیند و کجا باید فعالیت کند.
آنگونه که با دیدن مواد اولیه در لیست، ذهنمان به سرعت تصویر یک سالاد خوشمزه را تداعی میکند، نمودار سازمانی نیز به ما کمک میکند تا چارچوب و ساختار یک شرکت یا سازمان را به طور واضح درک کنیم و جایگاه هر بخش و وظایف آن را به درستی بشناسیم.
بنابراین فهمیدیم که نمودار سازمانی، ابزاری بصری است که چارچوب یک شرکت یا .. ... ادامه مطلب
فهرست مطالب
امتیاز به این مقاله تفویض اختیار به معنای توزیع درست قدرت است و از ارکان اصلی موفقیت یک سازمان به شمار میرود. در تفویض اختیار یک فرد یا مرجع، بخشی از اختیارات، وظایف و مسئولیتهای خود را به افراد و گروهی دیگر واگذار میکند که این فرآیند بر پایه اعتماد و مشارکت بنا شده و نقشی اساسی در ارتقای عملکرد، بهرهوری و تعیین دقیق وظایف و تعهدات ایفا میکند.
تفویض اختیار مؤثر، ابزار ارزیابی و کنترل کارآمدی است که به انتخاب افراد مناسب و بیان واضح نقشها و انتظارات بستگی دارد. با واگذار کردن کارها، مدیران کارکنان را ترغیب میکنند و به آنها امکان میدهند تا وظایف و مسئولیتهای خود را با کارایی بیشتر و همکاری تیمی به اتمام برسانند.
به یاد داشته باشید که امروزه مدیریت و هدایت تمام امور سازمانی توسط یک فرد یا گروهی خاص، امری غیرممکن و طاقتفرسا به نظر میرسد. به همین دلیل، تفویض اختیار به عنوان ابزاری کارآمد، نقشی اساسی در توزیع درست قدرت و ارتقای سطح عملکرد ایفا میکند. در این مقاله از همیار آکادمی با ما همراه باشید تا با تسلط بر این مهارت کلیدی، گامی بلند در جهت ارتقای کارایی و اثربخ.. ... ادامه مطلب