بیزینس کوچینگ چیست؟ سیر تا پیاز مربیگری کسب و کار۱۰ خرداد ۱۴۰۲ 0 رای

آیا به دنبال راهی هستید تا عملکرد کسب و کارتان را بهبود ببخشید؟ آیا می‌خواهید استراتژی‌های جدیدی را برای رشد و توسعه کسب و کار خود به کار بگیرید؟ اگر پاسختان بله است، بیزینس کوچینگ می‌تواند راه حلی مناسب برای شما باشد. در این مقاله، با مفهوم و اهمیت بیزینس کوچینگ آشنا خواهید شد. در این مقاله شما خواهید فهمید که چطور بیزینس کوچینگ می‌تواند شما را در رسیدن به اهدافتان یاری کند.

قبل از این که بخواهیم تعریفی از بیزینس کوچینگ چیست داشته باشیم بهتر است اصلا بدانیم کوچینگ چیست و کوچ به چه کسی گفته می‌شود، کوچینگ در واقع یک فرایند توسعه فردی است که در آن یک کوچ (مربی) به فرد مراجعه کننده در بهبود عملکرد زندگی کمک می‌کند، او با استفاده از راهکارهایی که در ذهن فرد مراجعه کننده است، کمک می‌کند تا عملکرد بهتری در زندگی و کار داشته باشد. هدف اصلی کوچینگ، توسعه و بهبود مهارت‌ها و توانایی‌های فرد، افزایش اعتماد به نفس و بهبود کیفیت زندگی است و کوچ یا مربی به کسی گفته می‌شود که با استفاده از مهارت‌های خود به افراد کمک می‌کند تا به هدف‌هایشان دست پیدا کنند و به بهترین نتیجه ممکن برسند. در این مقاله، شما با مفهوم و اهمیت بیزینس کوچینگ آشنا خواهیم شد و بررسی می‌کنیم که چرا بیزینس کوچینگ می‌تواند راهی به سوی موفقیت و بهبود عملکرد کسب و کارها باشد. سپس به بررسی مزایا و معایب بیزینس کوچینگ در کسب و کار شما می‌پردازیم. شما با مطالعه تکنیک‌ها و نکاتی که در این مقاله بررسی خواهیم کرد، می‌توانید مهارت‌ها و دانش لازم را برای تبدیل شدن به یک بیزینس کوچ موفق کسب کنید. همچنین، شما خواهید دانست که چگونه می‌توانید بهترین بیزینس کوچ را برای خود انتخاب کنید.

بیزینس کوچینگ چیست

بیزینس کوچینگ یک فرایند توسعه کسب و کاری است که در آن یک کوچ (مربی) با صاحبان کسب و کار برای بهبود در عملکرد بهتر و موفقیت در کسب و کارشان همکاری می‌کند. بیزینس کوچینگ بیشتر به نیازها و اهداف کسب و کار تمرکز می‌کند و به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند تا رویکردها و استراتژی‌های مناسبی را برای دستیابی به اهدافشان تعیین کنند و عملیات روزمره کسب و کار را بهبود دهند. در فرایند بیزینس کوچینگ، کوچ با استفاده از تکنیک‌ها و ابزارهای مختلف، به کسب و کارها در ایجاد تغییرات مثبت و بهبود عملکرد کمک می‌کند. او با گوش دادن فعال به مخاطب، مسائل و چالش‌های کسب و کار را بررسی و تجزیه و تحلیل می‌کند و راهکارهای مناسب را ارائه می‌دهد.بیزینس کوچینگ برای بهبود مهارت‌ها، قدرت‌ها و استعدادهای صاحبان کسب و کار استفاده می‌شود. این فرایند به آن‌ها کمک می‌کند تا موانع را شناسایی و برطرف کنند، استراتژی‌های جدید را پیاده‌سازی کنند و بهبود و ارتقای کسب و کار خود را دنبال کنند.در جلسات بیزینس کوچینگ، کوچ با صاحب کسب و کار به صورت یک به یک همکاری می‌کند. او سؤالات استراتژیکی مطرح می‌کند و با تحلیل و بررسی مسائل و چالش‌ها، به صاحب کسب و کار کمک می‌کند تا راه حل‌های مناسب را بیابد و اقدامات عملی را برای بهبود و توسعه کسب و کار خود انجام دهد.با این روش، بیزینس کوچ به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند تا به طور مداوم به اهداف خود نزدیک‌تر شوند، عملکرد خود را بهبود ببخشند و موفقیت بیشتری را در حوزه کسب و کار خود تجربه کنند.

بیزینس کوچ چه کارهایی انجام می دهد

بیزینس کوچ یا مربی کسب و کار برای ایجاد تغییر و بهبود در کسب و کار، مخاطبان خود را در مسیر رسیدن به اهداف و عمل کرد بهتر همراهی می‌کند. او با استفاده از مهارت ها و تکنیک های کوچینگ هدف ها و نیاز های کسب و کار و موانع را شناسایی می‌کند و با کمک مخاطب راه حل‌های مناسبی را در نظر گرفته و مخاطب را تا رسیدن به اهداف همراهی می‌کند. در محله اول یک مربی کسب و کار (کوچ) بیزینس را تحلیل و بررسی می‌کند او با استفاده از مخاطب (صاحب کسب و کار) درباره‌ی وضعیت فعلی بیزینس، هدف‌ها و نیازها اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری می‌کند. سپس شروع به برنامه ریزی استراتژیک می‌کند، یعنی بر اساس اطلاعات جمع آوری شده بهترین برنامه عملی و راهکار‌ مناسب را با کمک صاحب کسب و کار تهیه می‌کند و برای سریع تر انجام شدن دستاورد ها، اهداف را اولویت بندی می‌کند.

بعد از برنامه‌ریزی نوبت به آموزش و توسعه مهارت‌های صاحب کسب و کار می‌رسد، او با توجه به اهداف و نیازها دوره‌های آموزشی‌ که به توسعه کسب و کار کمک می‌کند را به صاحب کسب و کار ارائه می‌دهد بعد از توسعه مهارت های صاحب بیزینس و توسعه کسب و کار شروع به ارزیابی و بازخورد می‌کند تا بتواند نقاط قوت و ضعف را تشخیص داده و شروع به بهبود آن‌ها کرده. یکی دیگر از وظایف بیزینس کوچینک پشتیبانی و پیگیری است، بیزینس کوچینگ پس از پایان جلسات، مخاطبان خود را پیگیری می‌کند که آیا اهداف و برنامه‌های تعیین شده به خوبی اجرا می‌شود یا نه. او به مخاطبان کمک می‌کند که همواره در مسیر صحیح قدم بردارند

مزایای بیزینس کوچینگ در کسب و کار

بیزینس کوچینگ چیست را می‌توان گفت ابزاری قدرتمند برای کسب و کار‌ها، ابزاری که مزایا و فواید بسیاری برای بیزینس‌ها به همراه دارد. برای مثال باعث افزایش عملکرد و بهره‌وری می‌شود، یعنی میتوان هدف‌های را مشخص کرد و برای دستیابی به اهداف بهترین راه حل ها را طراحی کرد و بهبود‌های لازم را در فرایند عملکرد تیم اعمال کرد. همچنین باعث توسعه مهارت ها و استعداد ها می‌شود، به صاحبان کسب و کار کمک میکند تا مهارت های لازم برای موفقیت را کسب کنند و در شناخت نقاط قوت و ضعف راهنمایی کرده و راهکار های مفیدی را برای بهره وری در کسب و کار می‌دهد و باعث کشف استعداد ها نیز می‌شود. به صاحبان کسب و کار مهارت های رهبری را آموزش داده و آن را در توسعه مهارت های مدیریتی و ارتباطی یاری می‌دهد تا به یک رهبر قدرتمند تبدیل شود که توانایی هدایت تیم خود را داشته باشد.

از دیگر مزایای بیزینس کوچینگ ارتقای ارتباط و همکاری است، به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند تا ارتباط موثر تری با تیمشان برقرار کند. از طریق جلسات کوچینگ، می‌تواند مشکلات و چالش‌های ارتباطی را شناسایی کرده و راهکارهایی را برای بهبود ارائه دهد. مدیریت استرس و تعادل کار-زندگی یکی دیگر از کارکردهای بیزینس کوچینگ است، کوچ به شما کمک می‌کند تا استرس روزمره کسب و کار را مدیریت کنید و تعادلی بین زندگی حرفه‌ای و شخصیتان برقرار کنید. کوچ شما را در تعیین اولویت‌ها، مدیریت زمان و برنامه‌ریزی کمک می‌کند. توانمندسازی شخصی در بیزینس کوچینگ به شما کمک می‌کند تا قدرت‌ها و توانایی‌های شخصی خود را بشناسید و بهبود ببخشید. این روند شامل شناسایی و غلبه بر موانع داخلی، توسعه خودآگاهی و ارتقای خودایمانی و اعتماد به نفس می‌شود. افزایش اعتماد به نفس شامل شناسایی و تقویت نقاط قوت شخصی، مدیریت ترس و اضطراب و توانایی مقابله با چالش‌ها و موقعیت‌های نامطلوب است. رشد شخصی و حرفه‌ای در بیزینس کوچینگ به شما این امکان را می‌دهد تا در طول مسیر حرفه‌ای خود رشد کنید. با کمک کوچ، می‌توانید مهارت‌های جدید یاد بگیرید، دانش خود را ارتقا دهید و با چالش‌های جدید مواجه شوید.

چه زمانی به بیزینس کوچینگ نیاز داریم؟

از ایده‌‌ی راه اندازی یک کسب و کار گرفته تا زمانی که کسب و کار به یک سازمان قوی تبدیل شود و پس از آن نیز نیاز به بیزینس کوچ ( مربی کسب و کار) هست، شاید بپرسید چرا؟ زمانی که شما قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید را دارید ممکن است با موانع و چالش‌هایی مواجه شوید. در این زمان، یک بیزینس کوچ می‌تواند به شما کمک کند تا هدف‌ها و استراتژی‌هایتان را مشخص کرده و برنامه‌های عملی برای راه اندازی کسب و کار خود ارائه دهید. و زمانی که کسب و کار شما در حال رشد و توسعه است، ممکن است به مسائلی مانند مدیریت زمان، استراتژی بازاریابی، بهبود عملکرد، توسعه مهارت‌ها و مدیریت تیم نیاز داشته باشید. یک بیزینس کوچ می‌تواند با شما همراهی کند و راهکارهای مناسب را برای تسریع رشد و توسعه کسب و کار ارائه دهد. همچنین زمانی که سازمان شما در حال تغییرات و تحولات است، مانند تغییرات ساختاری، رهبری، فرهنگ سازمانی و فرایندها، بیزینس کوچینگ می‌تواند به شما در مدیریت این تغییرات کمک کند.

مدرس هستی و می‌خوای درآمدت بیشتر بشه؟

در زمانی که با چالش‌ها و مشکلات در کسب و کار روبرو می‌شوید، مانند کاهش فروش، عدم توانایی در مدیریت تنش‌ها، مشکلات در تیم ، کاهش انگیزه و اعتماد به نفس، یک بیزینس کوچ می‌تواند با شما همراهی کند و به شما کمک کند تا مشکلات را شناسایی و راه‌حل‌های مناسب را پیدا کنید. یکی دیگر از زمان هایی که به بیزینس کوچ نیاز داریم بهبود عملکرد شخصی است، بیزینس کوچینگ نه تنها به بهبود عملکرد کسب و کار، بلکه به بهبود عملکرد شخصی شما نیز کمک می‌کند. ممکن است شما بخواهید مهارت‌های خود را توسعه دهید، استرس را کاهش دهید، تعادل بیشتری بین زندگی شخصی و حرفه‌ای خود داشته باشید یا بهبود روابط بین فردی خود را تجربه کنید. در این موارد، بیزینس کوچ می‌تواند به شما کمک کند تا به هدف‌های شخصی خود نزدیک‌تر شوید.
چطور یک بیزینس کوچ انتخاب کنیم

چطور یک بیزینس کوچ انتخاب کنیم؟

برای انتخاب یک بیزینس کوچ (مربی کسب و کار) مناسب در قدم اول باید هدف و نیاز های خود را مشخص کنیم، یعنی دقیقا بررسی کنیم چه مشکلی در کسب و کار خود داریم و یا کسب و کار ما چه هدفی را دنبال می‌کند که این میتواند شامل توسعه کسب و کار، بهبود عملکرد فردی یا تیم، مدیریت زمان و استرس و غیره باشد. در قدم دوم باید درباره افرادی که مربیگری کسب و کار یا بیزینس کوچ انجام می‌دهند تحقیق و مطالعه کنیم، مطالعه رزومه، تجربه، مهارت‌ها و گواهینامه‌های آنها می‌تواند به ما کمک بسیاری در انتخاب یک بیزینس کوچ مناسب نیاز‌های ما کند. همچنین می‌توانیم با خواندن نظرات و بازخوردهای مخاطبان قبلی از کیفیت خدمات آنها مطلع شویم.

مرحله‌ی سوم انطباق با رویکرد و ارزش‌ها است بیزینس کوچ ما باید به روش و ایدئولوژی کاری ما احترام بگذارد و با ارزش‌ها و اهداف ما سازگاری داشته باشد و در قدم آخر ملاقات و مشاوره حضوری است باید به صورت مستقیم با بیزینس کوچ در مورد مهارت‌ها، روش‌ها و مدل کاری آنها صحبت کنید و بررسی کنید که آیا این مهارت‌ها و روش‌ها با نیازها و اهداف ما سازگاری دارند یا خیر. و سپس ارزیابی کنید که آیا بیزینس کوچ مورد نظر توانایی درک و شناخت صحیحی از مشکلات و چالش‌های ما دارد و به ما راهنمایی کامل و عملی می‌کند یا خیر. بعد از جلسات ملاقات و مشاوره، شما می‌توانید بر اساس این تجربه‌ها و ارزیابی‌ها، بیزینس کوچ را که بهترین سازگاری را با نیازها و اهداف ما دارد، انتخاب کنید.

در جلسه بیزینس کوچینگ چه اتفاقاتی می‌افتد

جلسات کوچینگ یک فرایند همکاری بین مربی بیزینس کوچ با کاربر است که با هدف رشد و توسعه کسب و کار و رسیدن به اهداف مشخص، برگزار می‌شود که معمولا به صورت حضوری یا آنلاین است. در این جلسات معمولا از بررسی وضعیت فعلی شروع می‌شود سپس تعیین هدف کرد و با توجه به توانمندی‌ها و منابع، برنامه‌ریزی انجام می‌شود و برای آن راهکار اعلام می‌شود و تا زمان رسیدن به دستاورد پیگیری و ارزیابی انجام می‌شود. برای روشن تر شدن موضوع هر یک از مراحل را به صورت جداگانه توضیح می‌دهیم:

  1. بررسی وضعیت فعلی: در ابتدای جلسه، مربی بیزینس کوچ ممکن است از کوچی (مخاطب) سوالاتی در مورد وضعیت فعلی، هدف و تمایلاتش، موانع و چالش‌ها، نقاط قوت و ضعف و مسائلی که می‌خواهید در آنها تغییر ایجاد کنید بپرسد، این پرسش و تحلیل شامل بررسی عوامل محیطی، مهارت‌ها، اعتقادات و ارزش‌ها است.
  2. تعیین اهداف: پس از بررسی وضعیت فعلی، با توجه به تمایلات و اهداف مخاطب، مربی بیزینس کوچینگ کمک میکند تا مخاطب اهداف مشخص و قابل دستیابی را برای خود تعیین کند. این اهداف باید قابل اندازه‌گیری، محدود به زمان و قابل تحقق باشند.
  3. بررسی توانمندی‌ها و منابع: کوچ به مخاطب کمک می‌کند تا توانمندی‌های خود را شناسایی کند و منابع موجود برای دستیابی به اهداف را بررسی کند. این شامل تجزیه و تحلیل مهارت‌ها، دانش، تجربیات و شبکه ارتباطی مخاطب است.
  4. برنامه‌ریزی و اقدام: کوچ با هدف افزایش عملکرد و دستیابی به اهداف، به مخاطب کمک می‌کند تا یک برنامه‌ریزی مشخص برای اقدامات مورد نیاز تهیه کند. این برنامه ریزی ممکن است شامل تعیین وقت بندی، تعیین مراحل عملیاتی اقدامات قابل انجام، تعیین وظایف و نقش‌ها و استفاده از روش‌ها و ابزارهای مختلف باشد.
  5. پیگیری و ارزیابی: در جلسات کوچینگ بعدی، بیزینس کوچینگ پیشرفت شما را بررسی می‌کند و تغییرات را ارزیابی می‌کند این فرآیند ممکن است شامل بررسی موفقیت‌ها، مشکلات موجود است تا متوجه شوند برنامه ریزی انجام شده صحیح است یا نیاز به اصلاح دارد.
  6. تغییر و بهبود مستمر: جلسات کوچینگ برای شما یک فرصت برای تغییر و بهبود مستمر ارائه می‌دهند. شما با همراهی کوچ، به تدریج تغییرات مورد نیاز را در زندگی شخصی و حرفه‌ایتان ایجاد می‌کنید و در مسیر رشد و پیشرفت خود قرار می‌گیرید.

چطور یک بیزینس کوچ موفق شویم

چطور یک بیزینس کوچ موفق شویم

برای این که بتوانیم در حوزه بیزینس کوچینگ فعالیت کنیم و به یک مربی کسب و کار موفق تبدیل شویم، نیاز است برخی مهارت‌های تخصصی در زمینه کوچینگ (مربی‌گری) و برخی مهارت‌های مدیریتی و بیزینسی را آموزش ببینیم و به صورت حرفه‌ای اجرا کنیم. از جمله مهارت‌های مربی‌گری میتوان به مهارت روابط عمومی، مهارت گوش‌دادن و سوال کردن اشاره کرد همچنین برخی مهارت‌های مدیریتی نیز مانند مهارت مدیریت زمان و برنامه ریزی و ارزیابی و بازخورد اشاره کرد. برای روشن‌تر شدن موضوع، ما هر یک از مهارت‌ها را به صورت جداگونه معرفی می‌کنیم:

  1. ارتقای مهارت و دانش: به عنوان یک بیزینس کوچ باید مهارت و دانش خود را در زمینه مشاوره، روش‌های کوچینگ، مدیریت زمان،ارتباطات بین فردی و مهارت‌های رهبری به‌روز نگه دارید. مطالعه و آموزش مداوم به شما کمک می‌کند تا روش‌ها و تکنیک‌های جدید را در کار خود اعمال کنید و از جدیدترین دستاوردها در حوزه بیزینس کوچینگ آگاه باشید.
  2. مهارت‌های گوش دادن: گوش دادن فعال به مخاطب یا مراجعه کننده بخش مهمی از بیزینس کوچینگ است. توانایی فهمیدن نیازها، آرزوها، چالش‌ها و اهداف مخاطب و تفهیم کامل موضوعات مطرح شده از جمله مهارت‌های اساسی در این زمینه هستند.
  3. توسعه ارتباطات: ارتباط برقرار کردن و ایجاد روابط قوی و مثبت با مخاطبان از اهمیت بالایی برخوردار است. برقراری ارتباط مؤثر، گوش دادن فعال، فهم عمیق از نیازها و مسائل مخاطبان به شما کمک می‌کند تا بهترین خدمات را ارائه دهید.
  4. مهارت‌های سوال پرسیدن: قدرت طرح سؤالات صحیح و مناسب با مخاطب، برای بیزینس کوچ بسیار حائز اهمیت است. طرح سؤالات دقیق و استراتژیک به مراجعه کننده کمک می‌کند تا به دقت و عمق بیشتری به موضوعات خود پردازد و راهکارهای مناسب را برای رسیدن به اهداف تعیین کند.
  5. مهارت‌های تحلیل و تفسیر: بیزینس کوچ باید بتواند از طریق تحلیل و تفسیر داده‌ها و اطلاعات به شناخت بهتر مخاطب و موضوعاتی که در حال بررسی است برسد. توانایی تحلیل و تفسیر اطلاعات درست و برداشت‌های درست از این اطلاعات مهم است.
  6. تعیین هدف و برنامه‌ریزی: برنامه‌ریزی دقیق و تعیین هدف‌های واقعی و قابل اندازه‌گیری در بیزینس کوچینگ بسیار مهم است. با همکاری مخاطب خود، هدف‌ها را شناسایی و در نظر بگیرید و برنامه‌های عملی برای دستیابی به آنها تدوین کنید.
  7. مهارت‌های ارزیابی و بازخورد: به عنوان بیزینس کوچ، باید بتوانید عملکردمخاطب را ارزیابی کنید و بازخورد مناسبی به او ارائه دهید. این شامل توانایی تشخیص نقاط قوت و ضعف، شناسایی فرصت‌ها و تهدیدها و ارائه راهکارهای بهبود است.
  8. تعامل فعال و سازنده: به عنوان بیزینس کوچ، باید تعامل فعال و سازنده با مخاطبان خود ایجاد کنید. به شکلی که به مخاطبان فرصت دهید صحبت کنند، نگرانی‌ها و چالش‌های خود را مطرح کنند تا شما بتوانید با گوش دادن بیشتر و پرسش‌های مناسب، آنها را راهنمایی کنید.
  9. توانمندسازی مخاطبان: به عنوان یک بیزینس کوچ، ما باید مخاطبان را توانمندسازی کنیم و به آنها مهارت‌ها و راهکارهای لازم را بیاموزید تا بتوانند به هدف‌های خود دست یابند.
  10. مدیریت خود و خودانگیزش: برای موفقیت در بیزینس کوچینگ، باید توانایی مدیریت خود و خودانگیزش را داشته باشید. از خودتان مراقبت کنید، زمان کافی برای استراحت و بازیابی اخذ کنید و به هدف‌هایتان متعهد بمانید. بیزینس کوچینگ ممکن است چالش‌ها و فشارهایی داشته باشد، اما با انگیزه و روحیه مثبت می‌توانید بهترین خدمات را به مخاطبانتان ارائه دهید.
  11. مهارت‌های تدریس و توجیه: به عنوان بیزینس کوچ، باید بتوانید به مخاطبان خود مفاهیم پیچیده را توضیح دهید و دلایل و مزایا را برای اتخاذ تصمیم‌های مشخص توجیه کنید. توانایی تدریس و توجیه منطقی و قانع‌کننده از مهارت‌های اساسی در این زمینه است.
  12. قدرت تحلیل و تفکر استراتژیک: برای موفقیت در بیزینس کوچینگ، توانایی تحلیل و تفکر استراتژیک بسیار مهم است. باید به تشخیص نیازها و مسائل مخاطبان خود توجه کنید و بر اساس آنها راهکارهای مناسبی ارائه دهید. همچنین، باید به تحلیل محیط کسب و کار و رقابت‌های بازار توجه کنید و برنامه‌هایی را برای بهبود عملکرد کسب و کار مخاطبان خود طراحی کنید.
  13. تعهد به پیشرفت و بهبود مداوم: به عنوان یک بیزینس کوچ، باید به پیشرفت و بهبود مداوم خود و مخاطبانتان تعهد کنید. با تمرکز بر ارزیابی مداوم عملکرد و پیشرفت، برنامه‌های کوچینگ را بهبود دهید و راهکارهای جدید را بر اساس نیازهای مخاطبان ارائه دهید. بر اساس بازخورد مشتریان، برنامه‌ها و رویکردها را بهبود کنید و همواره در حال ارتقاء خدمات و ارزش افزوده برای مشتریان خود باشید

بهترین کتاب‌های بیزینس کوچینگ

بهترین کتاب‌های بیزینس کوچینگ را می‌توان بر اساس موضوعات و جنبه‌های مختلف به چهار دسته تقسیم بندی کرد: ۱-کوچینگ برای عملکرد بالا: راهنمای عملی برای تبدیل محدودیت‌ها به توانمندی‌ها و راهکارهایی را برای بهبود کارایی فردی و سازمانی. ۲-کوچینگ سازمانی: به مدیران و رهبران کمک می‌کند تا با استفاده از این ابزارها، بهبود سازمانی را ایجاد کنند. ۳-کوچینگ تجاری: به شناخت توانمندی‌های مخفی در سازمان و کشف پتانسیل افراد می‌پردازد و همچنین، راهکارهایی را برای تبدیل این توانمندی‌ها سازمانی ارائه می‌دهد. ۴-کوچینگ استراتژیک: راهنمای عملی برای تغییر و تحول سازمانی، ارتباط کوچینگ با استراتژی و تغییر و تحول سازمانی می‌پردازد و به مدیران کمک می‌کند تا استراتژی‌های مناسب برای رشد و توسعه سازمان خود را تعیین کنند. ۵-کوچینگ مالی: راهکار و اصولی برای مدیریت مالی بهینه، ساختن ثروت و رسیدن به رویاهای مالی ارائه می‌دهد.

کتاب عادت مربی گری اثر مایکل بونگی استانیر

کتاب عادت مربی گری (اثر مایکل بونگی استانیر):

کتاب عادت مربی گری اثر مایکل بونگی استانیر، اصول مربی‌گری را در هفت پرسش اساسی خلاصه می‌کند و به شما ابزاری می‌دهد تا کمتر کار کنید و دستاورد بیشتری داشته باشید. این کتاب سرشار از ایده ها، ابزارها، و پرسش هایی جذاب، مفید و کاربردی است که می تواند راهنمای هر رهبر علاقه‌ند به پیشرفت باشد. اگر در مقام مدیر در کسب وکاری مشغول به کار هستید یا به هر نحوی مسئولیت تعدادی از همکارانتان را بر عهده دارید و آن قدر متواضع هستید که فکر می‌کنید می‌توانید بهتر از این با همکارانتان تعامل کنید و دغدغه رشد و پویایی آنها را دارید حتما این کتاب را بخوانید. این کتاب از یک طرف به منابع معتبر و تحقیق های علمی متکی است و از طرف دیگر سرشار از تکنیک های عملی و دم دستی مربیگری است، نویسنده در هیچ جایی از کتاب پرگویی نکرده است و هر خط از متن کتاب یک نکته به دردبخور دارد.

در حالی که دیگران هدف و کاربرد بیزینس کوچینگ را بیش از حد پیچیده می کنند، مایکل بونگی استانیر ، رویکرد کاربردی و پایداری برای این عادت ضروری رهبران بزرگ ارائه می‌کند. او به صورت مختصر، به تحقیقات مرتبط به هنر پرسیدن محترمانه و نقشش در پرورش همکاران اشاره می کند، همکارانی که متعهد به انجام دادن معنادار کارها با یکدیگر هستند. ممکن است متوجه شده باشید که بخشی از یک تیم بیش از حد وابسته هستید. در این حالت دو مشکل مضاعف وجود دارد؛ اول اینکه، کارکنانتان را طوری آموزش داده اید که بیش از حد به شما وابسته شوند، شرایطی که باعث از دست دادن قدرتشان و فرسودگی شما می شود و سپس به خاطر اینکه در خلق این وابستگی آن قدر موفق بوده‌اید که حالا کارهای زیادی برای انجام دادن دارید، ممکن است ناخواسته مانع پیشرفت جمع بشوید. خلق یک عادت مربیگری به تیم تان کمک می کند تا استقلال و سلطه جویی شان را افزایش بدهند و همینطور نیاز به مداخله و و مسئولیت‌پذیری شما، کاری که مانع پیشرفت آنها می‌شود، کمتر شده و در نتیجه روی پای خودشان بایستند.

عادت مربی‌گری اساس مربی‌گری عملی برای مدیران پرمشغله است. در این کتاب، هیچ تئوری انتزاعی، داستان کسل‌کننده یا نکته اضافی وجود ندارد. تنها ابزارهای کاربردی و روزمره‌ای ارائه شده‌اند که به شما این توان را می‌دهند که ظرف ده دقیقه یا کمتر مربی‌گری کنید. (ملیسا دیملر، مدیر بخش یادگیری و توسعه سازمانی، توئیتر)

مایکل بونگی استانیر، اصول مربی‌گری را در هفت پرسش اساسی خلاصه می‌‌کند. اگر بر تکنیک عمیق و درعین‌حال ساده او تسلط پیدا کنید، با یک تیر دو نشان زده‌‌اید. می‌توانید از کارکنان و همکارانتان مؤثرتر از قبل حمایت کنید و حتی شاید متوجه شوید که بهترین مربی خودتان هم شده‌‌اید. (دنیل اچ. پینک، نویسنده کتاب‌های هر انسانی فروشنده است و برانگیختگی)

کتاب مربیگری برای عملکرد بهتر اثر سر جان ویتمور

کتاب مربیگری برای عملکرد بهتر (اثر سر جان ویتمور):

کتاب “مربیگری برای عملکرد بهتر” اثر سرجان ویتمور، به مفهوم و کارکرد مربیگری عملکرد در سازمان‌ها و محیط کسب و کار می‌پردازد. این کتاب به شما راهنمایی می‌کند که چگونه به عنوان یک مربی، عملکرد کارکنان را تشخیص داده، بهبود بخشیده و ارتقا دهید. در این کتاب، به موضوعات زیر پرداخته می‌شود:

  1. مفهوم و اهمیت مربیگری عملکرد: در کتاب مربیگری برای عملکرد بهتر، به مفهوم و اهمیت مربیگری عملکرد در سازمان‌ها پرداخته شده. نویسنده بر این باور است که مربیگری عملکرد می‌تواند بهبود عملکرد کارکنان، افزایش انگیزه و تعهد آن‌ها را بیشتر کند و به سازمان کمک کند تا به اهداف خود دست پیدا کند.
  2. نقش و وظایف مربی: این کتاب به نقش و وظایف یک مربی موفق در سازمان و بررسی مهارت‌ها، صفات و روش‌هایی که یک مربی باید داشته باشد، می‌پردازد.
  3. مدیریت عملکرد و توسعه فردی: نویسنده به ارتباط بین مربیگری عملکرد و توسعه فردی کارکنان اشاره می‌کند. او بررسی می‌کند که چگونه مربیگری عملکرد می‌تواند به کارکنان کمک کند تا مهارت‌ها، دانش و عملکرد خود را بهبود دهند.
  4. ارتباطات موثر و بازخورد سازنده: نویسنده توضیح می‌دهد که چگونه مربی باید توانایی برقراری ارتباطات موثر را داشته باشد تا بتواند به درستی اطلاعات را انتقال دهد و بازخوردی سازنده به کارکنان ارائه کند.
  5. مربیگری عملکرد در سازمان‌های بزرگ و چالش‌های آن: کتاب به بررسی چالش‌های مربیگری عملکرد در سازمان‌های بزرگ و پیچیده و ارائه راهکارهایی برای مدیریت و اجرای مربیگری عملکرد در این سازمان‌ها می‌پردازد. این شامل مسائلی مانند مدیریت تیم‌های بزرگ، هماهنگی بین بخش‌ها و استفاده از فناوری در مربیگری عملکرد است.

کتاب کوچینگ  اثر جولی استار

کتاب کوچینگ (اثر جولی استار):

کتاب کوچینگ اثر جولی استار، درباره کوچینگ و تاثیرات آن در زندگی شخصی و حرفه‌ای صحبت ‌می‌کند. این کتاب به شما راهنمایی می‌کند که چگونه از کوچینگ استفاده کنید تا بهترین نسخه از خودتان باشید و هدف‌هایتان را به دست آورید. در این کتاب به موارد زیر پرداخته می‌شود:

  1. مفهوم و اصول کوچینگ: این کتاب درباره کوچینگ چیست و اصول و ارزش های آن توضیح می‌دهد. نویسنده از اهمیت تمرکز بر رشد فردی، اهداف مشخص، ارتقاء عملکرد و ایجاد تغییرات مثبت در زندگی.
  2. فرایند کوچینگ: کتاب کوچینگ درباره‌ی روش‌ها و تکنیک‌های رسیدن به اهداف و حل مشکلات اشاره می‌کند که شامل سوال‌های مهم، تمرین‌های عملی و ارائه بازخورد است.
  3. کوچینگ در حوزه‌های مختلف: نویسنده به بررسی کاربردهای کوچینگ در حوزه‌های مختلف مانند موفقیت شخصی، رهبری، روابط بین فردی و کسب و کار می‌پردازد. او نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید با استفاده از اصول و روش‌های کوچینگ، بهبودهای قابل توجهی در این حوزه‌ها داشته باشید.
  4. ارتباط کوچینگ با موفقیت: کتاب به بررسی رابطه بین کوچینگ و موفقیت می‌پردازد. نویسنده توضیح می دهد که چگونه کوچینگ می‌تواند در دستیابی به موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای کمک کند. او به ارتباط میان هدف‌گذاری، ایجاد انگیزه، تغییر عادات، مدیریت زمان و توسعه مهارت‌ها در کوچینگ اشاره می‌کند.
  5. نقش کوچینگ در توسعه فردی و حرفه‌ای: در کتاب کوچینگ اثر جولی استار درباره نقش کوچینگ در توسعه فردی و حرفه‌ای صحبت می‌کند. او به بررسی اهمیت خودآگاهی، ارتقاء اعتماد به نفس، بهره‌وری از استعدادها و مهارت‌ها، مدیریت استرس و تعادل کار و زندگی با استفاده از کوچینگ می‌پردازد.
  6. تکنیک‌ها و روش‌های کوچینگ: این کتاب شامل تکنیک‌ها و روش‌های مختلف کوچینگ است که می‌توانید در زندگی خود از آنها استفاده کنید. که شامل سوال‌، تمرینات عملی، تحلیل موقعیت، تعیین اهداف و برنامه‌ریزی عملیاتی است.
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!